[recaptcha]


  1.    
  2.     Ремонт і обслуговування холодильників

Ремонт і обслуговування холодильників

Покупка нової побутової техніки – це завжди подія в будинку. З подорожчанням долара, вся побутова техніка суттєво зросла в ціні. Холодильник, який у 2012-2013 роках коштував 4 тисячі гривень, сьогодні коштує близько 13 тисяч гривень. Природно, при таких цінах людина буде економити. Економія на купівлю побутової техніки може в майбутньому коштувати чимало грошей.

Сучасні холодильники дуже надійні. У середньому, звичайний холодильник може пропрацювати більше 10 років без єдиної смужки, хоча ніхто не застрахований від несправностей. Навіть найдорожча техніка може пропрацювати всього кілька місяців і зламатися. Побутову техніку завжди необхідно купувати з гарантією. Провідні бренди дають гарантію на свою продукцію від одного року до трьох років. У кожному українському місті є сервісні центри, які беруть техніку на безкоштовний ремонт, якщо є гарантійний талон.

Коли закінчується гарантійний термін, при несправності побутової техніки, можна викликати майстра на дім. Дана послуга дуже затребувана. В будинку середньої української сім’ї працює маса побутової техніки, починаючи від холодильника і закінчуючи електричної м’ясорубкою. На сайті можна ознайомитися з докладним переліком послуг з ремонту побутової техніки.

Послуга виклику майстра зручна тим, що більшість несправностей в холодильнику можна виявити і усунути на місці. Найпоширеніша несправність – це вихід з ладу двигуна. За великим рахунком, більше ламатися в холодильнику нічому. Правда, багато сучасні моделі мають електронний блок управління. Електроніка може вийти з ладу, але якщо звичайний холодильник, ремонту підлягає тільки двигун. Конструкція нових холодильників така, що змінюється блок цілком.

Щоб побутова техніка прослужила багато років, потрібно про неї піклуватися, і перед початком експлуатації слід уважно прочитати інструкцію. Багато поломок виникають внаслідок неправильної експлуатації.

25.04.2017

Написати коментар