[recaptcha]


  1.    
  2.     Як швидко розморозити холодильник?

Як швидко розморозити холодильник?

Розморозити холодильник в лічені години, а тої хвилини можна такими підручними засобами, як фен, вентилятор, грілка і тепла вода в чашках.



Хоч і сучасні моделі холодильників продаються з функцією авторазморозки, однак варто робити це дію вручну час від часу. Для цього потрібно спочатку відключити прилад від мережі і відкрити всі дверцята, щоб тепле повітря міг спокійно проникати всередину холодильника. Якщо Ви поспішаєте або у Вас просто не часу на те, щоб чекати поки холодильник розморозиться сам, то варто вдатися до методів, які допомагають здійснити весь процес набагато швидше.



Прискорити процес відтавання допоможе звичайна грілка з гарячою водою. Не варто робити банальних помилок, ставлячи в холодильник миски з окропом або чого ще краще поливати лід гарячою водою. Якщо у Вас немає грілки, то можна поставити на полиці кілька чашок з теплою (не гарячою!) Водою, щоб швидше підняти температуру всередині холодильника.



Крім цього, є ще такий варіант як вентилятор або фен. Тобто якщо направити у відкритий холодильник потік повітря, то розморожування буде відбуватися набагато швидше. Циркуляція повітря допоможе швидше проникати теплому повітрю в холодильник, розтоплюючи лід і сніг. Після того, як основна частина розморозилася, то простягну теплою ганчіркою стінки морозильної камери з миючим засобом, знімаючи залишки льоду.



Таким чином можна швидко зробити розморожування холодильника. Однак все ж якщо у Вас є можливість трохи почекати, поки цей процес відбудеться без втручання, то краще буде так і зробити щоб уникнути зайвих проблем з роботою Вашого приладу. Адже не всі моделі холодильників можуть витримати різкий перепад температур і втручання інших приладів. Так що будьте обережні!

11.12.2017

Написати коментар