[recaptcha]


  1.    
  2.     Які характеристики біля телевізора LG 42LA640S?

Які характеристики біля телевізора LG 42LA640S?

Телевізор LG 42LA640S – це уособлення того, яким повинен бути справжній сучасний телевізор. Технології, застосовані при створення даної моделі повністю себе виправдовують.



«На борту» 42LA640S присутній двоядерний процесор, що дозволяє працювати одночасно з декількома додатками Smart-tv. Підключитися до всесвітньої павутини ви можете декількома способами: по Wi – Fi або ж за допомогою кабелю через LAN роз’єм. Телевізор підтримує бездротові пристрої введення і веб – камеру.



Технологія 3D, яка використовується в пристрої, поляризаційна, і не напружує очі. Окуляри для перегляду стерео – зображення йдуть в комплекті в кількості 4 штук. Доступно перетворення звичайних, «плоских», телепрограм в 3D формат.



Всеїдний USB плеєр дозволяє переглядати / прослуховувати контент в абсолютно будь-якому сучасному форматі, причому обсяг накопичувача абсолютно не важливий.



Купити телевізор LG 42LA640S – це значить отримати дозвіл екрану 1920х1080 рядків (Full HD) і частоту розгортки кадру 200 Hz. Все це дозволить власнику цього пристрою розслабитися і отримувати задоволення від перегляду кристально чистою картинки надвисокої чіткості.



Товщина телевізора складає всього лише 36 мм., І буде розумно, при наявності можливості, підвісити його на стіну, а звук потужністю 20 Вт додає нових фарб старих фільмів.

18.12.2017

Написати коментар