[recaptcha]


  1.    
  2.     Який принцип роботи блендера?

Який принцип роботи блендера?

Блендер може подрібнити варені овочі, перетворити їх в одноманітну суміш, збити повітряний крем з різних інгредієнтів, при цьому Ваші руки залишаються вільні.



Принцип роботи блендера можна сміливо порівняти з міксером, так як блендер – це сучасна і допрацьована модель міксера. Функції у цих двох приладів практично сходяться з тією лише різницею, що використання блендера має на увазі комфорт і кращу якість роботи. Що ж можна зробити, маючи в числі свого кухонного інвентарю блендер?



За допомогою блендера можна перетворити в пюре овочі, надавши консистенції легкості. Насадки у сучасного блендера досить потужні, що дозволяє не переживати про те, що він зламається в перші пів години роботи. Цим приладом Ви зможете навіть збивати тісто, не забруднивши при цьому руки. Таким чином, перша перевага і основний принцип роботи блендера – це збивання продуктів в маси різної консистенції. Це можуть бути крему, яєчного білка, коктейлів, тесту, пюре і так далі.



У комплект з блендером входить чаша, підставка і насадки. Підставка перешкоджає тому, щоб прилад під час роботи не “повзав» по ​​всій поверхні столу, а міцно стояв на місці, перемішуючи навіть саме густе тісто. Чаша зручна тим, що при роботі все її вміст не розбризкується по столу, а до краплі залишається всередині ємності. Таким чином прилад собі працює, а Ви в стороні насолоджуєтеся ароматною кавою. За кілька хвилин блендер перемішає всі інгредієнти коктейлю, пюре або іншого блюда і напою.



Сьогодні на зміну блендеру приходить кухонний комбайн, який пропонує більшу кількість функцій, основною з яких залишається все одно збивання сумішей, отримання однорідної маси шляхом перемішування різних інгредієнтів.

01.12.2017

Написати коментар